NLP Business Practitioner

Wil je succesvoller worden in communicatie? Wil je leren om beter bij jezelf te blijven en effectiever met feedback om te kunnen gaan? 

Deze 6-daagse training leert je alle vaardigheden van beroemde communicatie-experts om communicatief te zijn in het bedrijfsleven.

Wat levert het me op?

Neem de controle terug over je welzijn en zet de stap naar een gezonder, gelukkiger leven.

Voor wie is de training?

Iedereen die tegen zijn of haar grens aanzit of daar al overheen is en zo niet langer door willen en/of kunnen gaan.

Alle trainingsinformatie

De kosten bedragen €2495,- excl. BTW en eventuele overnachting.

De Trainers

Paul Flier

Ik ben Paul en eigenaar van de Vrije Oogst. Mijn passie is het mogelijk maken van betekenisvolle verandering, het vergroten van veerkracht en het vertalen van verlangens naar concrete resultaten. Ik ben NLP Master trainer en coach, waar ik in 2019 een Award van de IANLP ontving voor 'exceptional commitment in quality assurance'. Verder ben ik ook nog WHM-practicioner.

Annemarieke de Vaan

Mijn naam is Annemarieke en ik ben oprichter van Gezondheidop1. Met veel passie en betrokkenheid helpen wij mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, zowel op werk als privé. Zelf ben ik ook hersteld van een burn-out en bore-out en inmiddels help bijna 20 jaar anderen met hun herstel. Met mijn expertise probeer ik rust, levensenergie en zelfvertrouwen terug te brengen in de levens van mijn klanten.

Laten we kennismaken!

Heb je interesse in de training en wil je weten of het echt wat voor jou is?
Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek en kom direct te weten hoe wij jou kunnen helpen.