No-nonsense trainingen voor het bedrijfsleven

Het bedrijfsleven kent zeer specifieke uitdagingen waar VITO inhoudelijk op is afgestemd. VITO staat voor Veerkracht voor Individu, Team en Organisatie. Met een diepgaande kennis en ruime ervaring bij een grote diversiteit aan bedrijven helpen wij je graag meer te bereiken in minder tijd: Bij de persoonlijke ontwikkeling van (young) professionals; bij het vergroten van het bestaande verbeterpotentieel of het ombuigen van een (mogelijke) burn-out.


VITO staat voor een resultaatgerichte aanpak voor de ontwikkeling van leidinggevenden en medewerkers. Opdat persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling hand in hand gaan en elkaar versterken, rondom leiderschap en procesverbetering.

Ons aanbod:

  • VITO-2D: 2-daagse training persoonlijk leiderschap (NLP) en stressmanagement

  • VITO-5D: 5-daags programma  inclusief coaching ten behoeve van het ombuigen van een (mogelijke) burn-out. De training bestaat uit een blok van 2 dagen en een blok van 3 dagen op een prachtige plek in de natuur

  • VITO-6D6-daagse NLP Business Practitioner (2×3dgn) volledig toegespitst op de zakelijke context

  • Incompany trainingen: Bovenstaande trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Tevens is een training op maat mogelijk evenals een interactieve workshop of een key note meeting.


Wat is echt belangrijk in de huidige tijd?

Zekerheid over de toekomst is niet meer zo vanzelfsprekend. Een zinvolle manier om daar rekening mee te houden, is investeren in veerkracht. Veerkracht is het vermogen om terug te veren na tegenslag én er van te leren, zodat je de volgende keer beter voorbereid bent. Als niemand weet wat de toekomst brengt, zal degene die zich het snelst kan aanpassen de beste kaarten hebben. Daarom zien wij veerkracht als het belangrijkste aandachtspunt voor zowel werknemers als ondernemers: voor individuen, teams en organisaties. Oftewel: VITO.

De trainingen zijn behalve praktijkgericht ook heel praktisch.

Elke training wordt gegeven door twee NLP-trainers met veel persoonlijke ervaring in het bedrijfsleven en kent een eigen combinatie en diepgang van diverse bewezen methodieken zoals NLP, Systemisch Werk en positieve psychologie. 

Ik heb Annemarieke ervaren als een ontzettend goede en prettige coach, warm en vrolijk, die mij oprecht wilde helpen, goed kan luisteren en snel doorheeft waar het nou eigenlijk echt om gaat in de kern. Om vervolgens door middel van diverse methoden en oefeningen verandering teweeg te brengen. Op een duurzame manier. Ik ben echt veranderd in hoe ik met mezelf, met mijn werk en met de mensen om mij heen omga. Ik doe mijn werk nu op een meer ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen. Op mijn werk heb ik meer overzicht en grip. Thuis ervaar ik meer rust en plezier.

Ik kan haar echt aanraden als je je loopbaan en je toekomst eens goed onder handen wilt nemen.

Amy Vergeer

Het coachingstraject dat ik met Annemarieke doorloop heeft nu al een transformatie binnen mij teweeg gebracht die ik niet voor mogelijk hield.
De oprechte belangstelling, de openheid, de kennis en kunde en warme persoonlijkheid maken Annemarieke tot een coach die ik de hoogst mogelijke “scores” geef. Absolute aanrader! Bij deze nogmaals mijn grote dank dat je op m’n pad gekomen bent!

Johan Boerman

Ik was vastgelopen in het werk en had weinig energie. Door een mix van allerlei verschillende onderdelen in het coach traject had ik al snel weer wat energie terug en begon ik weer hoop te krijgen op een betere toekomst. Van daaruit ben ik stappen (durven) gaan ondernemen en ik voel me stukken beter dan dat ik me in tijden heb gevoeld. Ik weet niet precies hoe ze het doet maar ze weet elke keer weer een verassende wending te geven in een sessie waardoor ik totaal los geschud ben uit mijn patronen waar ik in vast bleek te zitten. Ik zat in een soort freeze terwijl het wel heel druk in mijn hoofd was en ik kwam tot weinig. Fysiek heb ik bijna geen klachten meer van mijn burn-out en ik voel me een stuk opgewekter dan ik in tijden ben geweest. Het werk gaat me nu ook veel makkelijker af zodat ik ook weer zin en energie heb om andere dingen te doen naast mijn werk.

Laura Diepeveen

Wil je ook verandering in je huidige situatie?

Neem dan vooral even contact met mij op.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Een kennismaking kan live in Heemstede, telefonisch en online. Je bent heel welkom en ik help je graag verder.

4 + 13 =