No-nonsense trainingen voor het bedrijfsleven

Het bedrijfsleven kent zeer specifieke uitdagingen waar VITO inhoudelijk op is afgestemd. VITO staat voor Veerkracht voor Individu, Team en Organisatie. Met een diepgaande kennis en ruime ervaring bij een grote diversiteit aan bedrijven helpen wij je graag meer te bereiken in minder tijd: Bij de persoonlijke ontwikkeling van (young) professionals; bij het vergroten van het bestaande verbeterpotentieel of het ombuigen van een (mogelijke) burn-out.

VITO staat voor een resultaatgerichte aanpak voor de ontwikkeling van leidinggevenden en medewerkers. Opdat persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling hand in hand gaan en elkaar versterken, rondom leiderschap en procesverbetering.

Ons aanbod:

  • VITO-2D: 2-daagse training persoonlijk leiderschap (NLP) en stressmanagement

  • VITO-5D: 5-daags programma  inclusief coaching ten behoeve van het ombuigen van een (mogelijke) burn-out. De training bestaat uit een blok van 2 dagen en een blok van 3 dagen op een prachtige, rustgevende plek in de natuur

  • VITO-6D: 6-daagse NLP Business Practitioner (2×3dgn) volledig toegespitst op de zakelijke context

  • Incompany trainingen: Bovenstaande trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Tevens is een training op maat mogelijk evenals een interactieve workshop of een lezing.


Wat is echt belangrijk in de huidige tijd?

Zekerheid over de toekomst is niet meer zo vanzelfsprekend. Een zinvolle manier om daar rekening mee te houden, is investeren in veerkracht. Veerkracht is het vermogen om terug te veren na tegenslag én er van te leren, zodat je de volgende keer beter voorbereid bent. Als niemand weet wat de toekomst brengt, zal degene die zich het snelst kan aanpassen de beste kaarten hebben. Daarom zien wij veerkracht als het belangrijkste aandachtspunt voor zowel werknemers als ondernemers: voor individuen, teams en organisaties. Oftewel: VITO.

De trainingen zijn behalve praktijkgericht ook heel praktisch.

Elke training wordt gegeven door twee NLP-trainers met veel persoonlijke ervaring in het bedrijfsleven en kent een eigen combinatie en diepgang van diverse bewezen methodieken zoals NLP, Systemisch Werk en positieve psychologie. 

Het aanbod

Persoonlijk Leiderschap en Stressmanagement

In deze 2-daagse training op een geweldige plek in de natuur gaan we aan de slag met het verbeteren van stressmanagement en persoonlijk leiderschap. Waardoor o.a. de veerkracht wordt vergroot en de stemming wordt verbeterd.

Ombuigen van een Burn-Out

In deze 5-daagse training in retreat vorm bieden we een gedegen aanpak voor het ombuigen van een Burn-Out. De training vindt plaats op een prachtige, rustgevende plek in de natuur zodat je er echt even uit bent en opnieuw kunt opbouwen.

Incompany training op maat

Indien interesse neem vooral even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een passende training op maat.

Een interactieve workshop of expertise talk  is ook altijd mogelijk.

Interesse in een training?

Neem dan vooral even contact met ons op.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend en kan live in Heemstede, telefonisch en ook online.

Je bent heel welkom en we horen graag van je.

5 + 5 =