VITO 2-Daagse Training:

Persoonlijk Leiderschap & Stressmanagement

Geef je veerkracht een boost! Kom alles te weten over veerkracht, stress en NLP.

Over de training

Deze 2 daagse VITO training over Persoonlijk Leiderschap & Stressmanagement biedt je alle tools om je te persoonlijk te ontwikkelen; om te gaan met onzekerheid, druk en stress; om meer plezier en resultaat te halen uit je werk; en om je makkelijker aan te passen aan onverwachte veranderingen. Dat alles terwijl je bij jezelf blijft. In andere woorden: we bieden jou alles om je veerkracht een boost te geven.

Tijdens de training stellen we je huidige inzichten en ervaringen vast en bepalen we welke feedback en nieuwe ervaringen jou helpen naar de volgende stap. Een werkboek met praktische schema’s maken het leren makkelijk en leuk. Een helder e-book met de theoretische achtergronden garandeert dat je niets zult missen.

Wat ga je leren?

Trainingsinformatie

Jouw trainers

Paul Flier

Ik ben Paul en eigenaar van de Vrije Oogst. Mijn passie is het mogelijk maken van betekenisvolle verandering, het vergroten van veerkracht en het vertalen van verlangens naar concrete resultaten. Ik ben NLP Master trainer en coach, waar ik in 2019 een Award van de IANLP ontving voor 'exceptional commitment in quality assurance'. Verder ben ik ook nog WHM-practicioner.

Annemarieke de Vaan

Mijn naam is Annemarieke en ik ben oprichter van Gezondheidop1. Met veel passie en betrokkenheid helpen wij mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, zowel op werk als privé. Zelf ben ik ook hersteld van een burn-out en bore-out en inmiddels help bijna 20 jaar anderen met hun herstel. Met mijn expertise probeer ik rust, levensenergie en zelfvertrouwen terug te brengen in de levens van mijn klanten.

Totaalbenadering:
VITO-Spectrum®

Ieder mens is verschillend, elke levenssituatie stelt andere vragen en toch beschikken we allemaal over eenzelfde zenuwstelsel. Vanuit die basis hanteren wij acht vertrekpunten voor een gebalanceerde persoonlijke ontwikkeling, waarin het hele spectrum van leven en werken aan bod komt:

S
P
E
C
T
R
U
M

Spectrum: systeem en samenwerking
Perspectief: persoonlijke perceptie
Energie: emotie en evenwicht
Contact: connectie en communicatie
Training: leven lang leren
Resultaat: meetbaar en de juiste richting
Urgentie: prioriteit voor wat nodig is
Mindset: ‘autopilot’ en zelfregie

Leerdoelen

Laten we kennismaken!

Heb je interesse in de training en wil je weten of het echt wat voor jou is?
Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek en kom direct te weten hoe wij jou kunnen helpen.