NLP Business Practitioner

Wil je een stap maken in je persoonlijke ontwikkeling?                                                  Wil je met minder moeite jouw gewenste doelen bereiken?                                      Wil je leren om effectiever te communiceren, met jezelf en de ander?

Deze 6-daagse training leert je alle vaardigheden van beroemde experts om succesvoller en gelukkiger te zijn.

Over deze training:

Voor wie is de training?

Voor iedereen die toe is aan een stap in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Alle trainingsinformatie

Inhoud van de training

In NL-taal gezegd behandelen we de volgende onderwerpen:

De Trainers

Paul Flier

Mijn passie is het mogelijk maken van betekenisvolle verandering, het vergroten van veerkracht en het vertalen van verlangens naar concrete resultaten. Ik ben NLP Master trainer en coach, waar ik in 2019 een Award van de IANLP ontving voor 'exceptional commitment in quality assurance'. Tevens ben ik de oprichter en eigenaar van Vrij Oogst, een trainingsinstituut voor NLP retreats in de natuur.

Annemarieke de Vaan

Mijn passie is om mensen zoals jij te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, zowel op werk als privé. Ik ben enthousiast, positief, open en breng licht daar waar dat nodig is. Ik werk met de volgende methodieken: NLP, Systemisch Werk, lichaamsgericht (trauma) werk en Human Design. Ik heb snel door waar het in de kern om draait en weet intuïtief de intrinsieke motivatie naar persoonlijke ontwikkeling en groei uit te nodigen.

Laten we kennismaken!

Heb je interesse in de training en wil je weten of het echt iets voor jou is?

Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek of stel hier je vragen. Heel leuk om wat van je te horen.