Coaching

 

1-1 Coaching en/of loopbaanbegeleiding

In een coachtraject kunnen we aan de slag met dat wat nodig is om jouw gewenste situatie te bereiken. Dit kan bij iedereen weer anders zijn en de weg daarnaartoe ook. Daarom is een coachtraject altijd maatwerk.

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we al snel de dieperliggende thema’s ontdekken, de echte behoeften achterhalen evenals de belemmeringen. In het kennismakingsgesprek maken we vervolgens een inschatting van wat er nodig is om de gewenste situatie te bereiken en wat we dan gaan doen tijdens het traject zodat je een helder beeld hebt wat je kunt verwachten.

In een coachsessie krijg je antwoorden, inzichten en handvatten hoe je verder kunt. En brengen we ook daadwerkelijk verandering aan zodat je je anders zult gaan voelen, denken en gaan handelen. We komen snel tot de kern en kunnen vevolgens de juiste beweging faciliteren. Hierbij maken we gebruik van een veelvoud van krachtige methodieken en oefeningen uit NLP, Systemisch Werk, Body & Mind / Lichaamswerk, Traumawerk, Oplossingsgericht werk en Positieve psychologie. Daarnaast zetten we graag Human Design en Gene Keys in om de blauwdruk van iemand te achterhalen.

Cliënten omschrijven onze werkwijze als verhelderend, diepgaand, veilig, verbindend, liefdevol transformerend met een bepaalde mate van luchtigheid en to the point waar nodig. We komen snel tot de kern van wat er nou echt speelt, meestal op een diepere laag, wat jou tegenhoudt om effectief te kunnen werken zonder al te veel energie verlies op een prettige manier die bij jou past.

Voel je welkom, we gaan heel graag met jou aan de slag richting een fijner leven en een prettige manier van werken.

Workshops

Informatie en data volgen binnenkort.

 

 

 

 

 

Training

Informatie en data volgen binnenkort

 

 

 

 

 

Burn-out en re-integratie

Ben je ziek uitgevallen en ben je op zoek naar de juiste begeleiding?

Lukt het maar niet om volledig werkfit te worden?

Wil je weten welk werk nou eigenlijk wel echt bij je past?

Voor 1e en 2e spoortrajecten lees hier verder.

1 sessie van Annemarieke was er voor nodig om het vuur in mij aan te wakkeren. Ze is lekker zichzelf en dat nodigt helemaal uit om dat zelf ook te zijn. Haar open, nuchtere kijk en eerlijkheid samen met kennis en kunde maken het plaatje van Annemarieke compleet. Ik kan haar alleen maar aanbevelen!

Bas den Blaauwen

I highly recommend Annemarieke to anyone with AD(H)D studying at TU Delft. There are certain pressures that coincide with anxiety, lack of organization and overcoming failure. She does a terrific job of keeping things completely honest in a positive beneficial way. She is well aware of the pitfalls of the condition and she seems to almost always have methods she’s used in her personal life to overcome them. Annemarieke is also very well-versed in how physiology impacts psychology and the steps someone with AD(H)D can take to get the most out of their mind. Since I’ve met Annemarieke, I’ve been passing exams and doing an excellent job at work… without nearly as much worrying! Ze is uitstekend. Absolutely the right person to help you help yourself

Danny Marx

Wil je ook verandering in je huidige situatie?

Neem dan hier contact met mij op.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Een kennismaking kan live in Heemstede, telefonisch en online. Je bent heel welkom en ik help je graag.

8 + 14 =