Ben je als werkgever op zoek naar de juiste begeleiding voor een medewerker die tegen bepaalde zaken aanloopt?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Met ruim 9 jaar ervaring op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding en training hebben we een totaalpakket weten te vinden dat daadwerkelijk werkt. Op korte termijn en ook duurzaam op de lange terrmijn.

Veel mensen hebben moeite op het werk en kampen vaak met verschillende problemen waar ze niet altijd even helder over kunnen of durven communiceren. Denk aan overprikkeling en ook onderprikkeling op het werk (verveling, motivatie problemen tot aan depressie, burn-out en  bore-out), stemmingsissues, omgaan met stressoren, weerstand, communicatie met bepaalde collega’s, concentratie, uitstelgedrag dan wel moeite om iets af te ronden. Veelal is de juiste gebruiksaanwijzing niet bekend om de kwaliteiten van de medewerker echt naar voren te kunnen laten komen en valkuilen te voorkomen.

Hierdoor is er vaak onnodig ziekteverzuim en ook langduriger ziekteverzuim. Hartstikke zonde en is in onze ogen niet nodig met de juiste begeleiding en kennis. Helaas krijgt iemand geen gebruiksaanwijzing in handen om daarin te kunnen lezen wat nou echt past qua werk en hoe succesvol te kunnen werken en in balans te kunnen blijven. En dat in fijne samenwerking met de ander en een team.

We werken met verschillende praktijkgerichte psychologische methodes waaronder NLP,  systemisch werk en ook het verbeteren van de verbinding tussen hoofd en lichaam. Daarbij werken we vanuit een model dat meer kijkt naar mogelijkheden dan naar de tekortkomingen. Van klacht naar kracht.

Het aanbod

Coaching

In individuele coachsessie gaan we aan de slag met de individuele coachdoelen om de gewenste veranderingen te bereiken.

 

 

Training

  • 2-daagse training: Persoonlijk leiderschap&Stressmanagement
  • 5-daagse retreat in de natuur:      Ombuigen van een burn-out
  • 6-daagse: Business Practitioner
  • Incompany maatwerk

Workshops

In een workshop gaan we met bepaalde thema’s aan de slag.
Workshops worden ook incompany gegeven en kunnen op basis van de vraag volledig op maat worden gemaakt.

Burn-out en re-integratie

We bieden 1e spoor en 2e spoortrajecten aan waarbij we ons onder andere richten op weer werkfit worden en de eigen gebruiksaanwijzing vinden om op een gezonde manier te werken op een plek die bij de betreffende persoon past.

 

UWV Werkfit trajecten

Gezondheidop1 heeft een raamovereenkomst met het UWV voor werkfittrajecten.

Mocht je in de WIA zitten en een werkfit traject willen starten dan ben je van harte welkom. We helpen je graag verder.

Lezingen - kennissessie

Mocht je als werkgever meer over ADD, ADHD en/of Hooggevoeligheid willen weten, neem dan vooral even contact met op. We kunnen ook op het werk langskomen, bijvoorbeeld om een team te informeren. Interactief met alle ruimte voor vragen.

Ik heb Annemarieke ervaren als een ontzettend goede en prettige coach, warm en vrolijk, die mij oprecht wilde helpen, goed kan luisteren en snel doorheeft waar het nou eigenlijk echt om gaat in de kern. Om vervolgens door middel van diverse methoden en oefeningen verandering teweeg te brengen. Op een duurzame manier. Ik ben echt veranderd in hoe ik met mezelf, met mijn werk en met de mensen om mij heen omga. Ik doe mijn werk nu op een meer ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen. Op mijn werk heb ik meer overzicht en grip. Thuis ervaar ik meer rust en plezier.

Ik kan haar echt aanraden als je je loopbaan en je toekomst eens goed onder handen wilt nemen.

Amy Vergeer

Het coachingstraject dat ik met Annemarieke doorloop heeft nu al een transformatie binnen mij teweeg gebracht die ik niet voor mogelijk hield.
De oprechte belangstelling, de openheid, de kennis en kunde en warme persoonlijkheid maken Annemarieke tot een coach die ik de hoogst mogelijke “scores” geef. Absolute aanrader! Bij deze nogmaals mijn grote dank dat je op m’n pad gekomen bent!

Johan Boerman

Ik was vastgelopen in het werk en had weinig energie. Door een mix van allerlei verschillende onderdelen in het coach traject had ik al snel weer wat energie terug en begon ik weer hoop te krijgen op een betere toekomst. Van daaruit ben ik stappen (durven) gaan ondernemen en ik voel me stukken beter dan dat ik me in tijden heb gevoeld. Ik weet niet precies hoe ze het doet maar ze weet elke keer weer een verassende wending te geven in een sessie waardoor ik totaal los geschud ben uit mijn patronen waar ik in vast bleek te zitten. Ik zat in een soort freeze terwijl het wel heel druk in mijn hoofd was en ik kwam tot weinig. Fysiek heb ik bijna geen klachten meer van mijn burn-out en ik voel me een stuk opgewekter dan ik in tijden ben geweest. Het werk gaat me nu ook veel makkelijker af zodat ik ook weer zin en energie heb om andere dingen te doen naast mijn werk.

Laura Diepeveen

Wil je ook verandering in je huidige situatie?

Neem dan vooral even contact met ons op.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Dit kennismaking kan live (in Heemstede), telefonisch en online en is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je bent heel welkom en we horen graag van je.

2 + 13 =