Ombuigen van een burn-out

Ervaar je al te lang te veel druk en stress? Ben je oververmoeid? En wil je niet langer zo doorgaan? Of zit je wellicht al in een burn-out en ben je op zoek naar een goed en duurzaam herstel?

Deze transformerende 5-daagse training helpt jou bij het revitaliseren en het creëren van een veerkrachtige toekomst.

Wat levert het me op?

Neem de controle terug over je welzijn en zet de stap naar een gezonder, gelukkiger leven.

Enkele leerdoelen:

Vergroten van de zelfregie en stress management

Alle trainingsinformatie

De Trainers

Paul Flier

Mijn passie is betekenisvolle verandering mogelijk maken, veerkracht vergroten en verlangens helpen vertalen naar concrete resultaten.’ Paul is NLP Master trainer en coach. Hij leerde NLP bij René Kuiper, Robert Dilts, Anthony Robbins, John Grinder, Richard Bandler en Frank Pucelik en ontving een Award van de IANLP (2019) ‘for exceptional commitment in quality assurance’. Naast NLP heeft Paul zich bekwaamd in opstellingen, traumawerk, meditatie, mindfulness, katacoaching en volgde workshops bij Deepak Chopra, Marshall Rosenberg, Lynn McTaggart. Paul is getrouwd met Marjolijn en vader van drie kinderen. Als ingenieur (TU Delft, 1994) specialiseerde hij zich in Appropriate Education, waarna hij IT-bedrijf ARPA oprichtte. Na een jaar in Tanzania (2002) en de kennismaking met NLP transformeerde hij het IT-bedrijf tot Lean Instituut voor de bouwsector. In 2011 gooide hij het roer om richting Vrije Oogst, een trainingsinstituut voor NLP retreats in de natuur.

Annemarieke de Vaan

‘Droom je leven en leef je dromen. Just do it’. Annemarieke is NLP Trainer, coach en bedrijfseconoom. Sinds 2015 realiseert ze als ondernemer haar droom om ‘mensen en organisaties te laten groeien en bloeien’. Na haar studie (Tilburg University, 2001) werkte ze o.a. bij PostNL. Ze heeft hands-on ervaring binnen account management, als marketing manager en in new business development. Ook werkte ze in Cambodja als ‘storyteller’ en projectmanager voor het WFP. Annemarieke woont met haar gezin in Heemstede en heeft een grote liefde voor de natuur, bergen, sport en leren. Ze is enthousiast, positief, open, brengt lichtheid in de diepte en werkt vanuit NLP, Systemisch Werk, lichaamsgericht (trauma) werk, en Human Design. Ze heeft snel door waar het in de kern om draait en weet intuïtief de intrinsieke motivatie naar meer persoonlijk leiderschap uit te nodigen.

Voor wie is de training?

Iedereen die tegen zijn of haar grens aanzit of daar al overheen is en zo niet langer door wil en/of kan gaan.

Laten we kennismaken!

Heb je interesse in de training en wil je weten of het echt wat voor jou is?

Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en kom direct te weten hoe wij jou kunnen helpen.