Werkfit traject via UWV

 

Werkfit traject via UWV

Gezondheidop1 heeft een raamovereenkomst met het UWV en biedt hier binnen werkfit trajecten aan.

We bieden een holistisch totaalpakket waarbij onze aanpak snel tot de kern door kan dringen en de intrinsieke motivatie aanwakkert voor de persoon zelf tot het zetten van grote en ook kleine stappen in persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van zijn/haar situatie met het doel om weer werkfit te worden en te blijven.

Onze ervaring is dat het van groot belang is dat de persoon zelf aan de kant van de oorzaak wil gaan staan en zelf gemotiveerd raakt om zijn/haar situatie te verbeteren. Hier hebben we goede methodieken voor om die intrinsieke motivatie aan te wakkeren. Van daaruit is het altijd maatwerk qua plan van aanpak om weer helemaal terug in balans en in zijn/haar kracht te komen. Terug bij de kern te komen en de energie weer vrij te kunnen laten stromen.

Op persoonlijk gebied werken we vaak met vraagstukken rondom het verbeteren van stemming, rust in het hoofd en in het lichaam, versterken van een positief zelfbeeld, het verbeteren van de zelfregie en persoonlijk leiderschap, het leren kennen van de eigen gebruiksaanwijzing én hier naar durven handelen, het verbeteren van communicatie en/of samenwerking. En vaak speelt er in de coaching iets rondom 1 of meerdere van de volgende thema’s: verbinding, afstemmen op eigen behoeften, veiligheid, vrijheid, autonomie en relaties, liefde en intimiteit.

 

Onze aanpak dringt snel door tot de kern en leidt vaak tot het zetten van grote stappen in verbetering en ontwikkeling.

In de coaching, workshops en trainingen gebruiken we een mix van krachtige methodieken waaronder NLP, Systemisch Werk, Neuropsychologie, Body & Mind verbinding, emotie regulatie, het helen van (ontwikkelings) trauma, werken met het zenuwstelsel en energiewerk.

Waarbij het holistische totaalpakket zorgt voor diepgaand inzicht, verheldering van eigen mogelijkheden en een praktische aanpak om thuis en op het werk in gedrag, communicatie, functioneren, samenwerken, vitaliteit, emoties en denkwijzen te groeien.

Ook werken we graag met Human Design, als iemand daar voor open staat, om het design van de betreffende persoon te achterhalen, zonder alle conditioneringen, programmeringen en eventuele traumastukken die over deze blauwdruk heen zijn komen te liggen. Om (weer) te worden wie je in de kern bent. Waardoor de energie weer goed kan stromen, iemand zich veel meer in zijn/haar kracht voelt staan en in balans kan blijven.

 

info@gezondheidop1.nl

06-46234886

Linkedin

Alberdingk  Thijmlaan 61, 2106 EJ Heemstede

Route naar locatie