Mijn naam is Annemarieke de Vaan, oprichter van Gezondheidop1. Ik heb een grote passie om mensen zoals jij te helpen groeien en bloeien zodat je het leven kan leven zoals jij dat graag wilt, in een vorm die bij jou past. Een leven waarbij je je goed voelt over jezelf, ook in contact met een ander. En waarbij je werk kan doen dat echt bij jou past en waar je kwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Ik help jou met veel compassie en betrokkenheid bij je persoonlijke ontwikkeling zowel op het werk als thuis, tijdens studie en in relaties. Waardoor je meer rust in je hoofd en in je lijf gaat ervaren. Om vervolgens met meer levensenergie, bezieling en zelfvertrouwen in het leven te kunnen staan.
Dit door jouw eigen unieke handleiding te vinden voor een gelukkig leven en ik help je er graag bij hier naar te (durven) gaan handelen.

Ik geloof dat een authentiek en fijn leven in verbinding met jezelf en met de ander voor iedereen mogelijk is. En dat er voor iedereen werk te vinden is dat echt passend is of valt te maken. Om dit te bereiken bied ik maatwerk zodat jij het leven kan gaan leven zoals dat bij jou past en waar jij naar verlangt.
Om daar te komen help ik je graag los te komen van alle overleef strategieën, conditioneringen, negatieve overtuigingen en emoties die je nu wellicht niet meer nodig hebt en je niet langer helpen een fijn en gelukkig leven te leven.

Zelf heb ik 17 jaar geleden een burn-out gehad en 10 jaar geleden een bore-out om vervolgens eindelijk te gaan doen waar mijn missie, passie, waarden en mijn kwaliteiten in samen komen. En dat is in het coachen en trainen van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik nu 9 jaar met heel veel (com)passie en bevlogenheid.

Mijn ervaring is dat het ontzettend moeilijk is om de juiste begeleiding te vinden waarbij een totaalpakket wordt aangeboden om weer volledig fit te worden (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) én te achterhalen wat nou bij iemand past qua werk en wat nou de persoonlijke gebruiksaanwijzing is voor een fijn leven zowel op het werk als privé.

Door een enorme zoektocht in het oerwoud van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en persoonlijke gebruiksaanwijzingen kan ik als allround coach en trainer een totaalpakket aanbieden om een zeer grote diversiteit aan coachdoelen te kunnen behalen. Tevens werk ik samen met diverse specialisten op hun vakgebied zodat er voor elke vraag een juiste aanpak valt te vinden.

Ik heb Annemarieke ervaren als een ontzettend goede en prettige coach, warm en vrolijk, die mij oprecht wilde helpen, goed kan luisteren en snel doorheeft waar het nou eigenlijk echt om gaat in de kern. Om vervolgens door middel van diverse methoden en oefeningen verandering teweeg te brengen. Op een duurzame manier. Ik ben echt veranderd in hoe ik met mezelf, met mijn werk en met de mensen om mij heen omga. Ik doe mijn werk nu op een meer ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen. Op mijn werk heb ik meer overzicht en grip. Thuis ervaar ik meer rust en plezier.

Ik kan haar echt aanraden als je je loopbaan en je toekomst eens goed onder handen wilt nemen.

Amy Vergeer

Het coachingstraject dat ik met Annemarieke doorloop heeft nu al een transformatie binnen mij teweeg gebracht die ik niet voor mogelijk hield.
De oprechte belangstelling, de openheid, de kennis en kunde en warme persoonlijkheid maken Annemarieke tot een coach die ik de hoogst mogelijke “scores” geef. Absolute aanrader! Bij deze nogmaals mijn grote dank dat je op m’n pad gekomen bent!

Johan Boerman

Ik was vastgelopen in het werk en had weinig energie. Door een mix van allerlei verschillende onderdelen in het coach traject had ik al snel weer wat energie terug en begon ik weer hoop te krijgen op een betere toekomst. Van daaruit ben ik stappen (durven) gaan ondernemen en ik voel me stukken beter dan dat ik me in tijden heb gevoeld. Ik weet niet precies hoe ze het doet maar ze weet elke keer weer een verassende wending te geven in een sessie waardoor ik totaal los geschud ben uit mijn patronen waar ik in vast bleek te zitten. Ik zat in een soort freeze terwijl het wel heel druk in mijn hoofd was en ik kwam tot weinig. Fysiek heb ik bijna geen klachten meer van mijn burn-out en ik voel me een stuk opgewekter dan ik in tijden ben geweest. Het werk gaat me nu ook veel makkelijker af zodat ik ook weer zin en energie heb om andere dingen te doen naast mijn werk.

Laura Diepeveen

Wil je ook verandering in je huidige situatie?

Neem dan vooral even contact met mij op.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Een kennismaking kan live in Heemstede, telefonisch en online. Je bent heel welkom en ik help je graag verder.

5 + 1 =