Voor een lichter en leuker leven conform jouw design

 

(Job)Coaching & Training

 

Gezondheidop1

Gezondheidop1 is een snel groeiend coaching & trainingsburo dat gebruik maakt van krachtige technieken zoals NLP, Systemisch Werk, Body&Mind, Oplossingsgericht werk en het helen van  (ontwikkelings)trauma.

Je kunt bij ons terecht voor live en online coaching, groepscoaching, workshops en voor trainingen. Ook bieden we incompany training en keynote lezingen.

Workshops en trainingen kunnen door het hele land georganiseerd worden. We werken hierbij samen met diverse trainers, met elkaar aanvullende expertises, waardoor we altijd een workshop, training en lezing op maat kunnen aanbieden afhankelijk van de wensen en de  behoeften.

Het team

Annemarieke de Vaan

Oprichter, trainer, coach en loopbaanbegeleider. Ik help jou heel graag richting een lichter en leuker leven vol groei & bloei.

Ben Smit

Coach, loopbaanbegeleider en trainer. Samen geven we workshops en trainingen in het bedrijfsleven.

Marjolein Ligthart

Trainer en coach in Amsterdam. Samen geven we workshops bij bedrijven en retraites op een hele fijne plek in de natuur.

Loraine Ploemen

Loraine geeft energy healing sessies voor uiteenlopende klachten op fysiek, psychisch en spiritueel gebied.

Edwin Plantinga

Edwin regelt als officemanager allerlei zaken achter de schermen zodat alles lekker loopt.

 

 

Interesse om samen te werken?

Vind je het leuk om iets bij te dragen, neem dan vooral even contact met ons op. We horen graag van je.

 

Ik heb Annemarieke ervaren als een ontzettend goede en prettige coach, warm en vrolijk, die mij oprecht wilde helpen, goed kan luisteren en snel doorheeft waar het nou eigenlijk echt om gaat in de kern. Om vervolgens door middel van diverse methoden en oefeningen verandering teweeg te brengen. Op een duurzame manier. Ik ben echt veranderd in hoe ik met mezelf, met mijn werk en met de mensen om mij heen omga. Ik doe mijn werk nu op een meer ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen. Op mijn werk heb ik meer overzicht en grip. Thuis ervaar ik meer rust en plezier.

Ik kan haar echt aanraden als je je loopbaan en je toekomst eens goed onder handen wilt nemen.

Amy Vergeer

Het coachingstraject dat ik met Annemarieke doorloop heeft nu al een transformatie binnen mij teweeg gebracht die ik niet voor mogelijk hield.
De oprechte belangstelling, de openheid, de kennis en kunde en warme persoonlijkheid maken Annemarieke tot een coach die ik de hoogst mogelijke “scores” geef. Absolute aanrader! Bij deze nogmaals mijn grote dank dat je op m’n pad gekomen bent!

Johan Boerman

Ik was vastgelopen in het werk en had weinig energie. Door een mix van allerlei verschillende onderdelen in het coach traject had ik al snel weer wat energie terug en begon ik weer hoop te krijgen op een betere toekomst. Van daaruit ben ik stappen (durven) gaan ondernemen en ik voel me stukken beter dan dat ik me in tijden heb gevoeld. Ik weet niet precies hoe ze het doet maar ze weet elke keer weer een verassende wending te geven in een sessie waardoor ik totaal los geschud ben uit mijn patronen waar ik in vast bleek te zitten. Ik zat in een soort freeze terwijl het wel heel druk in mijn hoofd was en ik kwam tot weinig. Fysiek heb ik bijna geen klachten meer van mijn burn-out en ik voel me een stuk opgewekter dan ik in tijden ben geweest. Het werk gaat me nu ook veel makkelijker af zodat ik ook weer zin en energie heb om andere dingen te doen naast mijn werk.

Laura Diepeveen

Wil je ook verandering in je huidige situatie?

Neem dan vooral even contact met mij op.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Een kennismaking kan live in Heemstede, telefonisch en online. Je bent heel welkom en ik help je graag verder.

4 + 9 =