Gezondheidop1

Is een coaching & trainingsbureau met brede en diepgaande kennis en expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Door de inzet van een veelvoud aan krachtige en bewezen methodieken kunnen we altijd maatwerk leveren en vrijwel alle ontwikkeldoelen en vraagstukken bedienen.

Op werk gebied ligt de focus vaak op vraagstukken rondom het verbeteren van iemands functioneren, kansen en mogelijkheden, gerelateerd aan ontwikkel-, loopbaan-, vitaliteit- en/of re-integratie vraagstukken van medewerkers en managers.

Op persoonlijk gebied werken we vaak met vraagstukken rondom het verbeteren van stemming, rust in het hoofd en in het lichaam, versterken van een positief zelfbeeld, het verbeteren van de zelfregie en persoonlijk leiderschap, het leren kennen van de eigen gebruiksaanwijzing én hier naar durven handelen, het verbeteren van communicatie en/of samenwerking. En vaak speelt er in de coaching iets rondom 1 of meerdere van de volgende thema’s: verbinding, afstemmen op eigen behoeften, veiligheid, vrijheid, autonomie en relaties.

 

Onze aanpak dringt snel door tot de kern en leidt vaak tot het zetten van grote stappen in verbetering en ontwikkeling.

In de coaching, workshops en trainingen gebruiken we een mix van krachtige methodieken waaronder NLP, Systemisch Werk, Neuropsychologie, Body & Mind verbinding, emotie regulatie, het helen van (ontwikkelings) trauma, werken met het zenuwstelsel en energiewerk.

Waarbij het holistische totaalpakket zorgt voor diepgaand inzicht, verheldering van eigen mogelijkheden en een praktische aanpak om thuis en op het werk in gedrag, communicatie, functioneren, samenwerken, vitaliteit, emoties en denkwijzen te groeien.

Ook werken we graag met Human Design, als iemand daar voor open staat, om het design van de betreffende persoon te achterhalen, zonder alle conditioneringen, programmeringen en eventuele traumastukken die over deze blauwdruk heen zijn komen te liggen. Om (weer) te worden wie je in de kern bent. Waardoor de energie weer goed kan stromen, iemand zich veel meer in zijn/haar kracht voelt staan en in balans kan blijven.

info@gezondheidop1.nl

06-46234886

Linkedin

Alberdingk  Thijmlaan 61, 2106 EJ Heemstede

Route naar locatie