Over VITO

Veerkracht voor Individu, Team & Organisatie

VITO staat voor een resultaatgerichte aanpak voor zowel werkgevers als werknemers. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal om toe te passen in het bedrijfsleven. Je zult meer plezier en resultaat ervaren in je werk en het kan helpen een burn-out te voorkomen of te verhelpen.

Waarom is VITO nou zo belangrijk?

Zekerheid over de toekomst is lang niet meer zo vanzelfsprekend. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden om voldoening te blijven halen uit je werk en leven. Een goede manier om dat te doen is door te investeren in veerkracht.

Veerkracht is het vermogen om terug te veren na tegenslag én ervan te leren. Zo ben je de volgende keer beter voorbereid; weet je wat je te wachten staat; en weet je dat je jezelf er doorheen kunt slaan.

Niemand weet wat de toekomst brengen zal. Daarom heeft degene die zich het snelst kan aanpassen de beste kaarten in handen. Wij zien veerkracht dus als het belangrijkste aandachtspunt voor zowel werkgevers als werknemers: voor individuen, teams en organisaties. Oftewel: VITO.

Totaalbenadering:
VITO-Spectrum®

Ieder mens is verschillend, elke levenssituatie stelt andere vragen en toch beschikken we allemaal over eenzelfde zenuwstelsel. Vanuit die basis hanteren wij acht vertrekpunten voor een gebalanceerde persoonlijke ontwikkeling, waarin het hele spectrum van leven en werken aan bod komt:

S
P
E
C
T
R
U
M

Spectrum: systeem en samenwerking
Perspectief: persoonlijke perceptie
Energie: emotie en evenwicht
Contact: connectie en communicatie
Training: leven lang leren
Resultaat: meetbaar en de juiste richting
Urgentie: prioriteit voor wat nodig is
Mindset: ‘autopilot’ en zelfregie

VITO 2-Daagse Training

Persoonlijk Leiderschap & Stressmanagement

No-nonsense trainingen voor het bedrijfsleven

Het bedrijfsleven kent zeer specifieke uitdagingen waar VITO inhoudelijk op is afgestemd. VITO staat voor Veerkracht voor Individu, Team en Organisatie. Met een diepgaande kennis en ruime ervaring bij een grote diversiteit aan bedrijven helpen wij je graag meer te bereiken in minder tijd: Bij de persoonlijke ontwikkeling van (young) professionals; bij het vergroten van het bestaande verbeterpotentieel of het ombuigen van een (mogelijke) burn-out.

Ons aanbod

De trainingen zijn behalve praktijkgericht ook heel praktisch.

Elke training wordt gegeven door twee NLP-trainers met veel persoonlijke ervaring in het bedrijfsleven en kent een eigen combinatie en diepgang van diverse bewezen methodieken zoals NLP, Systemisch Werk en positieve psychologie.

Luister naar onze klanten

Wil je ook verandering in je huidige situatie?

Neem dan vooral even contact met mij op.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Een kennismaking kan live in Heemstede, telefonisch en online. Je bent heel welkom en ik help je graag verder.