Coaching & Training

Zit je minder goed in je vel op werk of thuis? Of wil je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Gezondheidop1 helpt jou je leven lichter en leuker te maken, en toch bij jezelf te blijven.

Wat we doen

Onze missie is om jou te helpen groeien en bloeien, zodat je volledig jezelf kunt zijn, of dat nou op het werk is of thuis. Veel mensen verliezen delen van zichzelf of raken verstrikt in patronen, conditioneringen en emotionele ballast. Dit heeft invloed op o.a. je gezondheid, communicatie, samenwerking, en effectiviteit, maar nog veel meer. Wij willen je ondersteunen om weer in je kracht te komen en te doen wat echt bij jou past.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Ons aanbod

VITO 2-Daagse

Persoonlijk Leiderschap & Stressmanagement

VITO 5-Daagse

Burn-out Ombuigen

VITO 6-Daagse

NLP Business Practitioner

Coaching

Aan de slag met jouw persoonlijke doelen tijdens onze 1-op-1 coachingsessies.

Werkfit en UWV

Om je werknemer(s) het plezier terug te laten vinden en efficiënter te maken.

Waar Gezondheidop1 voor staat

Wij helpen jou met veel compassie en betrokkenheid bij je persoonlijke ontwikkeling zowel op het werk als thuis, tijdens studie en in relaties. Waardoor je meer rust in je hoofd en in je lijf gaat ervaren en je persoonlijk leiderschap kunt vergroten. Om vervolgens met meer levensenergie, bezieling en zelfvertrouwen jouw unieke leven te leven. Dit doen we onder andere door jouw eigen handleiding te vinden voor een gelukkig leven en het weghalen van drempels om hier naar te (durven) gaan handelen.

Onze ervaring is dat het ontzettend moeilijk is om de juiste begeleiding te vinden waarbij een totaalpakket wordt aangeboden om weer volledig fit en gelukkig te worden (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) én te achterhalen wat nou bij je past qua werk en wat nou de persoonlijke gebruiksaanwijzing is voor een fijn leven zowel op het werk als privé.

Met Gezondheidop1 bieden we een totaal pakket aan om zo een zeer grote diversiteit aan ontwikkeldoelen te kunnen behalen.

"Mensen helpen groeien en bloeien richting een authentiek leven dat bij je past en waarbij je je goed voelt over jezelf, ook in relatie en samenwerking met een ander."

Hoe Gezondheidop1 wordt ervaren

"Ik was vastgelopen in het werk en had weinig energie. Door een mix van allerlei verschillende onderdelen in het coach traject had ik al snel weer wat energie terug en begon ik weer hoop te krijgen op een betere toekomst. Van daaruit ben ik stappen (durven) gaan ondernemen en ik voel me stukken beter dan dat ik me in tijden heb gevoeld. Ik weet niet precies hoe ze het doet maar ze weet elke keer weer een verassende wending te geven in een sessie waardoor ik totaal los geschud ben uit mijn patronen waar ik in vast bleek te zitten. Ik zat in een soort freeze terwijl het wel heel druk in mijn hoofd was en ik kwam tot weinig. Fysiek heb ik bijna geen klachten meer van mijn burn-out en ik voel me een stuk opgewekter dan ik in tijden ben geweest. Het werk gaat me nu ook veel makkelijker af zodat ik ook weer zin en energie heb om andere dingen te doen naast mijn werk."

"Ik heb Annemarieke ervaren als een ontzettend goede en prettige coach, warm en vrolijk, die mij oprecht wilde helpen, goed kan luisteren en snel doorheeft waar het nou eigenlijk echt om gaat in de kern. Om vervolgens door middel van diverse methoden en oefeningen verandering teweeg te brengen. Op een duurzame manier. Ik ben echt veranderd in hoe ik met mezelf, met mijn werk en met de mensen om mij heen omga. Ik doe mijn werk nu op een meer ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen. Op mijn werk heb ik meer overzicht en grip. Thuis ervaar ik meer rust en plezier.

Ik kan haar echt aanraden als je je loopbaan en je toekomst eens goed onder handen wilt nemen."

"Het coachingstraject dat ik met Annemarieke doorloop heeft nu al een transformatie binnen mij teweeg gebracht die ik niet voor mogelijk hield. De oprechte belangstelling, de openheid, de kennis en kunde en warme persoonlijkheid maken Annemarieke tot een coach die ik de hoogst mogelijke “scores” geef. Absolute aanrader! Bij deze nogmaals mijn grote dank dat je op m’n pad gekomen bent!"

Contactformulier

Heb je interesse in onze coaching of training? Neem dan vooral even contact met ons op. We staan je graag te woord voor meer informatie en je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een kennismaking kan live, telefonisch of online plaatsvinden.